• Säkert, snabbt, enkelt
  • 30-Dagars pengarna tillbaka garanti
  • Produkter för mer än 35.000 olika enheter!

Frågor? Vänligen kontakta oss!

DustDeal.se recension

De följande kunder har delat sina DustDeal erfarenheter med oss:

Branka Sablić från Kroatien betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
29-08-2023
Produkt:
Erbjudande: The Pink Stuff (850 gram) + Scrub Daddy | Original Sponge + Scrub Daddy | mikrofiberdukar
Allmänt:
Zadovoljna sam.
Om produkten:
The Pink stuff odlično čisti inox, pećnicu, posuđe. Scrub daddy super riba, a nježan je za ruke. Krpe od mikrofibre još nisam isprobala.
Werner Gunsch från Schweiz betygsatte oss:
(4/5)
Recensions datum
04-09-2023
Produkt:
Slang
Allmänt:
alles hat geklappt
Om produkten:
genau was ich eollte
Rebecca Emmett från Irland betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
28-08-2023
Produkt:
Dammsugarpåsar (10 påsar)
Allmänt:
Will be ordering again
Om produkten:
Found exactly what I needed
GODELIEVE VAN BOSSUYT från Belgien betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
06-09-2023
Produkt:
Dammsugarpåsar Mikrofiber (10 påsar, 1 filter)
Allmänt:
Snelle levering
Om produkten:
Producten reeds gekend en gebruikt
Marie-Annick Le Bras från Frankrike betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
05-09-2023
Produkt:
Plast slang
Allmänt:
Livraison assez rapide.
Om produkten:
Pris un tuyau générique pour un aspirateur Miele. Parfait! Cela évite de devoir acheter le produit originel qui n'est vendu qu 'avec les 2 embouts dont je n'ai pas besoin.
petter veitan från Norge betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
05-09-2023
Produkt:
Universell T-formadfloor brush (30 > 37mm)
Allmänt:
rask og hyggelig pris
Om produkten:
norsk
petter veitan från Norge betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
05-09-2023
Produkt:
Universell T-formadfloor brush (30 > 37mm)
Allmänt:
rask og hyggelig pris
Om produkten:
norsk
Jean Gitenet från Sverige betygsatte oss:
(4/5)
Recensions datum
25-08-2023
Produkt:
Filter
Allmänt:
Bra
Om produkten:
Perfekt
Hansjörg Lütscher från Schweiz betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
05-09-2023
Produkt:
T-formad golv-borste (32mm)
Allmänt:
Alles ging einfach und relatif schnell.
Om produkten:
Passt genau wenn auch nicht Organialbürste von Philips, aber was machts.
Jos Wesdijk från Nederländerna betygsatte oss:
(4/5)
Recensions datum
01-09-2023
Produkt:
Universell dammsugarslang för 35 mm rör
Allmänt:
Overzichtelijke website, snelle service
Om produkten:
Goede kwaliteit, perfect aansluitend op mijn oude stofzuiger
Jos Wesdijk från Nederländerna betygsatte oss:
(4/5)
Recensions datum
01-09-2023
Produkt:
Universell dammsugarslang för 35 mm rör
Allmänt:
Overzichtelijke website, snelle service
Om produkten:
Goede kwaliteit, perfect aansluitend op mijn oude stofzuiger
Damian Flynn från Irland betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
31-08-2023
Produkt:
Dammsugarpåsar (10 påsar)
Allmänt:
Very easy to deal with
Om produkten:
Very happy arrived in good condition
Maria Caetano från Portugal betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
06-09-2023
Produkt:
Dammsugarpåsar Mikrofiber (10 påsar, 1 filter)
Allmänt:
Foram rápidos e recebi o que previa no tempo previsto
Om produkten:
Optima qualidade e em boa quantodade
Michel De Rouck från Belgien betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
30-08-2023
Produkt:
Slang
Allmänt:
Zeer efficiënt. Alleen werd de bestelling 2x genoteerd, waarschijnlijk door een fout van mezelf.
Om produkten:
Vervangstuk Rowenta nergens te vinden, behalve bij u. Functioneert perfect.
Rajdar COLL-PART från Frankrike betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
31-08-2023
Produkt:
Dammsugarpåsar Mikrofiber (5 påsar)
Allmänt:
Livraison étonnamment rapide au regard des précédentes commandes : bravo!
Om produkten:
Parfaitement confoo
Rajdar COLL-PART från Frankrike betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
31-08-2023
Produkt:
Dammsugarpåsar Mikrofiber (5 påsar)
Allmänt:
Livraison étonnamment rapide au regard des précédentes commandes : bravo!
Om produkten:
Parfaitement confoo
Maurice Nibus från Belgien betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
04-09-2023
Produkt:
Universell T-formadfloor brush (30 > 37mm)
Allmänt:
Je suis très satisfait dommage que le site ne propose pas de traduire la page en français.
Om produkten:
Le produit est de bonne qualité
Eva Frimodig Olsson från Sverige betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
28-08-2023
Produkt:
Slang
Allmänt:
Snabbt o säkert
Om produkten:
Perfekt
MOACIR de Sa Pereira från Portugal betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
28-08-2023
Produkt:
T-formad golv-borste Miele (35mm)
Allmänt:
Compra e entrega rapidas
Om produkten:
O esperado
Kenneth Magnusson från Sverige betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
01-09-2023
Produkt:
Dammsugarpåsar Mikrofiber (5 påsar)
Allmänt:
Bra pris och lätt att beställa
Om produkten:
Uppfyllde mina önskemål på kvalitet och passform
Atle Kjosnes från Norge betygsatte oss:
(4/5)
Recensions datum
01-09-2023
Produkt:
dammpåse Lämplig för Miele G/H/N 3D
Allmänt:
Enkel og god web-side
Om produkten:
Litt lang leveringstid 2-3uker
magda koch från Belgien betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
31-08-2023
Produkt:
Universell dammsugarslang för 32 mm rör
Allmänt:
Perfect
Om produkten:
Zeer goef
magda koch från Belgien betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
31-08-2023
Produkt:
Universell dammsugarslang för 32 mm rör
Allmänt:
Perfect
Om produkten:
Zeer goef
CHRISTIAN DEKEYSER från Belgien betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
24-08-2023
Produkt:
Dammsugarpåsar (10 påsar)
Allmänt:
zeer betrouwbaar en goede website
Om produkten:
idem
Ivan Bach Jensen från Danmark betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
31-08-2023
Produkt:
Universell dammsugarslang för 35 mm rör
Allmänt:
Alt fungerer godt
Om produkten:
Kvalitet er i orden
Ivan Bach Jensen från Danmark betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
31-08-2023
Produkt:
Universell dammsugarslang för 35 mm rör
Allmänt:
Alt fungerer godt
Om produkten:
Kvalitet er i orden
Ivan Bach Jensen från Danmark betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
31-08-2023
Produkt:
Universell dammsugarslang för 35 mm rör
Allmänt:
Alt fungerer godt
Om produkten:
Kvalitet er i orden
José Pattyn från Frankrike betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
25-08-2023
Produkt:
Dammsugarpåsar (10 påsar)
Allmänt:
Livraison rapide et tarifs très intéressants
Om produkten:
Un produit que je ne trouvais pas ailleurs ! Très bonne qualité
Sonja Stäger från Schweiz betygsatte oss:
(4/5)
Recensions datum
20-08-2023
Produkt:
Slang
Allmänt:
Promte Lieferung!
Om produkten:
Der Staubsauger Schlauch passt,obschon er nicht original Miele ist.Leider hängt er schnell aus,dort wo er am Sauger befestigt wird!
Siegfried Hammer från Österrike betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
23-08-2023
Produkt:
Komplett Universell Reparerings slang för Nilfisk GA70
Allmänt:
Prompte Lieferung. Ersatzteil wie versprochen kompatibel mit Nilfisk sehr altesBaujahr
Om produkten:
Prompte Lieferung. Ersatzteil wie versprochen kompatibel mit Nilfisk sehr altesBaujahr
Heinz Rischka från Österrike betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
16-08-2023
Produkt:
Dammsugarpåsar (10 påsar)
Allmänt:
problemlose kaufabwicklung, rasche lieferung
Om produkten:
kein unnötiges verpackungsmaterial, ware tadellos
Johny Laevers från Belgien betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
22-08-2023
Produkt:
Dammsugarpåsar Mikrofiber (5 påsar)
Allmänt:
Nog nooit geen enkel probleem gehad.
Om produkten:
ok.
Nils Leif Nilsson från Sverige betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
21-08-2023
Produkt:
Dammsugarpåsar Mikrofiber (9 påsar)
Allmänt:
SNABB LEVERANS
Om produkten:
BRA PODUKT
Suvi Koskinen från Finland betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
21-08-2023
Produkt:
Universell T-formadfloor brush (30 > 37mm)
Allmänt:
Nopea toimitus ja tullut aina mitä pitää, suosittelen.
Om produkten:
Tilaamani suulake on parempi kuin Kärcherin alkuperäinen! Suodatin oli myös mitä pitää.
Suvi Koskinen från Finland betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
21-08-2023
Produkt:
Universell T-formadfloor brush (30 > 37mm)
Allmänt:
Nopea toimitus ja tullut aina mitä pitää, suosittelen.
Om produkten:
Tilaamani suulake on parempi kuin Kärcherin alkuperäinen! Suodatin oli myös mitä pitää.
joseantonio mouro från Spanien betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
22-08-2023
Produkt:
Dammsugarpåsar (10 påsar)
Allmänt:
Fácil y rápido
Om produkten:
Producto perfecto
Michelle Heald från Förenade kungariket betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
25-08-2023
Produkt:
Dammsugarpåsar (10 påsar)
Allmänt:
Quick delivery
Om produkten:
Vacuum bags
Teresa Martins från Portugal betygsatte oss:
(4/5)
Recensions datum
18-08-2023
Produkt:
Filter
Allmänt:
Rapidos e eficientes
Om produkten:
O filtro de carbono podia ter melhor qualidade
Indrek Raaper från Estland betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
17-08-2023
Produkt:
Karcher Dammsugarpåsar (5 påsar)
Allmänt:
Ok
Om produkten:
Ok
Indrek Raaper från Estland betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
17-08-2023
Produkt:
Karcher Dammsugarpåsar (5 påsar)
Allmänt:
Ok
Om produkten:
Ok
Indrek Raaper från Estland betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
17-08-2023
Produkt:
Karcher Dammsugarpåsar (5 påsar)
Allmänt:
Ok
Om produkten:
Ok
Michael Osborne från Irland betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
18-08-2023
Produkt:
Dammsugarpåsar Mikrofiber (10 påsar, 1 filter)
Allmänt:
Super service , quick response and item was exactly as described and arrived quickly.
Om produkten:
As described and worked perfectly
Michael Osborne från Irland betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
18-08-2023
Produkt:
Dammsugarpåsar Mikrofiber (10 påsar, 1 filter)
Allmänt:
Super service , quick response and item was exactly as described and arrived quickly.
Om produkten:
As described and worked perfectly
virve kärki från Finland betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
18-08-2023
Produkt:
Dammsugarpåsar (10 påsar)
Allmänt:
helposti tuotteet löytyivät ja toimitus sujui myös nopsasti pakettiautomaattiin.
Om produkten:
ihanaa kun löysin näitä teiltä. Hyviltä vaikuttavat.
virve kärki från Finland betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
18-08-2023
Produkt:
Dammsugarpåsar (10 påsar)
Allmänt:
helposti tuotteet löytyivät ja toimitus sujui myös nopsasti pakettiautomaattiin.
Om produkten:
ihanaa kun löysin näitä teiltä. Hyviltä vaikuttavat.
Stephan Berg från Tyskland betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
24-08-2023
Produkt:
Slang
Allmänt:
Super Service. Schnell und ohne jegliche Probleme
Om produkten:
Das Ersatzteil passt und arbeitet gut.
Peter Fridmar från Sverige betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
17-08-2023
Produkt:
Slang
Allmänt:
Första gången jag handlade på DustDeal, och det fungerade utan problem.
Om produkten:
Jag hjälpte min granne som är över 90 år att inhandla en ny dammsugarslang. Han meddelar att har är mycket belåten med produkten, tyckte priset var ok och att leveranstiden också var ok.
Joan O' Gorman från Irland betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
28-08-2023
Produkt:
Filter
Allmänt:
Very easy to order items and delivered as promised
Om produkten:
Great value and working perfectly.
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΧΑΤΖΗΑΡΓΥΡΟΣ från Grekland betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
16-08-2023
Produkt:
Dammsugarpåsar (10 påsar, 2 filter)
Allmänt:
Άψογη εξυπηρέτηση.
Om produkten:
Πολύ καλά σε πολύ καλή συσκευασία.
Deborah Raftery från Irland betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
14-08-2023
Produkt:
Universell T-formadfloor brush (30 > 37mm)
Allmänt:
Great quality product and superb service. Arrived expertly packed and in good time. Thank you!
Om produkten:
Brilliant universal vacuum floor head.
Monika Vajon från Nederländerna betygsatte oss:
(4/5)
Recensions datum
26-08-2023
Produkt:
Dammsugarpåsar Mikrofiber (9 påsar)
Allmänt:
duidelijk en snel
Om produkten:
Past prima en hij is groot!!
Greet Vermiert från Belgien betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
11-08-2023
Produkt:
Dammsugarpåsar Mikrofiber (5 påsar)
Allmänt:
Niks op aan te merken. Alles zoals het hoort.
Om produkten:
Het zijn de juiste producten.
Sanja NIMAC från Kroatien betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
13-08-2023
Produkt:
Erbjudande: The Pink Stuff (850 gram) + Scrub Mommy Sponge Pink & Scrub Daddy Original Sponge
Allmänt:
Jako brza dostava, naruceni proizvodi stigli prema ocekivanju
Om produkten:
Odlična kvaliteta, ponovljena narudžba.
RONNY OOSTERLINCK från Belgien betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
11-08-2023
Produkt:
Dammsugarpåsar Mikrofiber (9 påsar)
Allmänt:
het is de eerste keer dat ik bij jullie besteld heb
Om produkten:
het zijn stofzuigzakken
Franz Patzenhofer från Österrike betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
18-08-2023
Produkt:
Dammsugarpåsar Mikrofiber (10 påsar, 1 filter)
Allmänt:
Immer ein verlässlicher Partner
Om produkten:
erfüllt zuverlässlich seinen Zweck
Alfons Mayer från Tyskland betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
08-08-2023
Produkt:
Universell slang för 32 mm anslutningar. (185cm)
Allmänt:
Ware wie beschrieben, sehr schnelle Lieferung, werde wieder bestellen!
Om produkten:
Passt auf Anhieb! Gute Ware ist zu Empfehlen!
Gillian collier från Frankrike betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
09-08-2023
Produkt:
Dammsugarpåsar Mikrofiber (10 påsar, 1 filter)
Allmänt:
Excellent
Om produkten:
Excellent
Lennart Selander från Sverige betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
15-08-2023
Produkt:
Dammsugarpåsar (10 påsar)
Allmänt:
Jag har flera gånger köpt dammsugarpåsar från DustDeal. Inget krångel, snabb leverans.
Om produkten:
Rätt påsar till respektive dammsugare.
Gernot Granner från Österrike betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
09-08-2023
Produkt:
Slang
Allmänt:
Problemlose Abwicklung von Bestellung bis Warenempfang
Om produkten:
Staubsauger Schlauch für älteres Miele Gerät
Thomas Power från Irland betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
08-08-2023
Produkt:
Filter
Allmänt:
Very good, no problem with product or delivery. Will call again.
Om produkten:
Perfect!
Rudiger Van den Broeck från Belgien betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
08-08-2023
Produkt:
Dammsugarpåsar (10 påsar, 1 filter)
Allmänt:
1é maal doch alles is perfect verlopen
Om produkten:
De aangekochte producten waar wat ze hoorden te zijn
Guy Rouillier från Förenta staterna betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
26-07-2023
Produkt:
Dammsugarpåsar (10 påsar, 2 filter)
Allmänt:
My transaction with DustDeal was excellent. Communication was thorough, and my order was delivered promptly without any further action required from me. The order was well packaged and delivered without damage.
Om produkten:
For my initial order, I bought a small number of bags - 10 - because I had no experience with DustDeal, and I didn't know the quality of the bags I would receive. The bags look great, though I have not used them yet. Assuming they work as well as they look, I will gladly make a larger order next time, and will enthusiastically be a repeat customer.
GAETAN BORDIER från Schweiz betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
07-08-2023
Produkt:
Dammsugarpåsar Mikrofiber (5 påsar)
Allmänt:
Parfait ! Rapide etc. bref impeccable
Teo Sioli från Irland betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
04-08-2023
Produkt:
dammpåse Lämplig för Miele G/H/N 3D
Allmänt:
The dust bags and fragrance that I got for the second time were carefully packed and sent plus it’s matching exactly. I’m so happy with the paid/quality/product..I do recommend this items..
Om produkten:
Hi, as I mentioned earlier I’m really happy with the products bought, though for some reasons the order stage it’s a hassle..I was ready to give up..don’t know the issue yet..hope you’ll have your web developer to have a look on the site..it’s really very hard to reach the last page and order!
Teo Sioli från Irland betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
04-08-2023
Produkt:
dammpåse Lämplig för Miele G/H/N 3D
Allmänt:
The dust bags and fragrance that I got for the second time were carefully packed and sent plus it’s matching exactly. I’m so happy with the paid/quality/product..I do recommend this items..
Om produkten:
Hi, as I mentioned earlier I’m really happy with the products bought, though for some reasons the order stage it’s a hassle..I was ready to give up..don’t know the issue yet..hope you’ll have your web developer to have a look on the site..it’s really very hard to reach the last page and order!
Michael Sundberg från Sverige betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
10-08-2023
Produkt:
Dammsugarpåsar Mikrofiber (5 påsar)
Allmänt:
Snabb leverans
Om produkten:
Bra kvalité på påsarna till min Festool dammsugare till ett mycket bra pris
Françoise Garnier från Frankrike betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
04-08-2023
Produkt:
Slang
Allmänt:
Sérieux livraison rapide et bon matériel
Om produkten:
Correspond à ce que j’attendais bon produit
Matea Novak från Kroatien betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
01-08-2023
Produkt:
Scrub Daddy | Dish Daddy | Sponsorbilagor
Allmänt:
Super stranica, odlicni proizvodi i brza dostava!
Om produkten:
Scrub daddy i mommy su super spuzvice, izdrzljive, dovoljno velike i odlicno ciste! Prava motivacija za generalku :)
Matea Novak från Kroatien betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
01-08-2023
Produkt:
Scrub Daddy | Dish Daddy | Sponsorbilagor
Allmänt:
Super stranica, odlicni proizvodi i brza dostava!
Om produkten:
Scrub daddy i mommy su super spuzvice, izdrzljive, dovoljno velike i odlicno ciste! Prava motivacija za generalku :)
Matea Novak från Kroatien betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
01-08-2023
Produkt:
Scrub Daddy | Dish Daddy | Sponsorbilagor
Allmänt:
Super stranica, odlicni proizvodi i brza dostava!
Om produkten:
Scrub daddy i mommy su super spuzvice, izdrzljive, dovoljno velike i odlicno ciste! Prava motivacija za generalku :)
Matea Novak från Kroatien betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
01-08-2023
Produkt:
Scrub Daddy | Dish Daddy | Sponsorbilagor
Allmänt:
Super stranica, odlicni proizvodi i brza dostava!
Om produkten:
Scrub daddy i mommy su super spuzvice, izdrzljive, dovoljno velike i odlicno ciste! Prava motivacija za generalku :)
Matea Novak från Kroatien betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
01-08-2023
Produkt:
Scrub Daddy | Dish Daddy | Sponsorbilagor
Allmänt:
Super stranica, odlicni proizvodi i brza dostava!
Om produkten:
Scrub daddy i mommy su super spuzvice, izdrzljive, dovoljno velike i odlicno ciste! Prava motivacija za generalku :)
Matea Novak från Kroatien betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
01-08-2023
Produkt:
Scrub Daddy | Dish Daddy | Sponsorbilagor
Allmänt:
Super stranica, odlicni proizvodi i brza dostava!
Om produkten:
Scrub daddy i mommy su super spuzvice, izdrzljive, dovoljno velike i odlicno ciste! Prava motivacija za generalku :)
Matea Novak från Kroatien betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
01-08-2023
Produkt:
Scrub Daddy | Dish Daddy | Sponsorbilagor
Allmänt:
Super stranica, odlicni proizvodi i brza dostava!
Om produkten:
Scrub daddy i mommy su super spuzvice, izdrzljive, dovoljno velike i odlicno ciste! Prava motivacija za generalku :)
Sharon Timmins från Irland betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
08-08-2023
Produkt:
Dammsugarpåsar (10 påsar)
Allmänt:
Fast, efficient service
Om produkten:
The right product and good value for money.
Miel Fets från Belgien betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
01-08-2023
Produkt:
Dammsugarpåsar (10 påsar, 1 filter)
Allmänt:
Hoe snel hebben jullie dit klaar gespeeld, met een beetje overdrijving kan ik zeggen besteld en dan onmiddellijk geleverd. Bedankt hiervoor beter kan niet.
Om produkten:
Waren zoals verwacht
Tomislav Jurić från Kroatien betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
03-08-2023
Produkt:
Dammsugarpåsar Mikrofiber (5 påsar)
Allmänt:
Odgovoran odnos prema kupcu
Om produkten:
Proizvodi odgovaraju opisu, odlične su kvalitete
Ursu Olimpia från Rumänien betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
08-08-2023
Produkt:
Scrub Daddy | Damp Duster ljusrosa | 1 del
Allmänt:
Produse la pret corect si originale, ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Om produkten:
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ursu Olimpia från Rumänien betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
08-08-2023
Produkt:
Scrub Daddy | Damp Duster ljusrosa | 1 del
Allmänt:
Produse la pret corect si originale, ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Om produkten:
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ursu Olimpia från Rumänien betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
08-08-2023
Produkt:
Scrub Daddy | Damp Duster ljusrosa | 1 del
Allmänt:
Produse la pret corect si originale, ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Om produkten:
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ursu Olimpia från Rumänien betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
08-08-2023
Produkt:
Scrub Daddy | Damp Duster ljusrosa | 1 del
Allmänt:
Produse la pret corect si originale, ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Om produkten:
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ursu Olimpia från Rumänien betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
08-08-2023
Produkt:
Scrub Daddy | Damp Duster ljusrosa | 1 del
Allmänt:
Produse la pret corect si originale, ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Om produkten:
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
maria lenger från Österrike betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
31-07-2023
Produkt:
Universell T-formadfloor brush (32mm)
Allmänt:
Bestellung und Bezahlung unkompliziert,Lieferung promt
Om produkten:
Produkt wie beschrieben, werde sicherlich wieder hier bestellen
Mary McMahon från Irland betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
31-07-2023
Produkt:
Slang (Längd 185 cm, Diameter 32 mm)
Allmänt:
Great service.
Om produkten:
My product is exactly right
João Robalo från Portugal betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
04-08-2023
Produkt:
Dammsugarpåsar (10 påsar, 2 filter)
Allmänt:
Nada a apontar. Compra/Envio impecável
Om produkten:
Como anunciado. Exatamente o que pretendia
Peter Welsh från Förenade kungariket betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
31-07-2023
Produkt:
Komplett Universell Reparerings slang för Miele S5000 S5261
Allmänt:
I had managed to order the same item twice so some confusion but quickly and efficiently handled
Om produkten:
Came with clear instructions!
Marlene Ferreira från Portugal betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
02-08-2023
Produkt:
Universell rund munstycke med strån (32mm)
Allmänt:
Estou satisfeita com o serviço e toda a informação durante o processo.
Om produkten:
Comprei sacos para o aspirador Kirby e estou satisfeita com o produto,
Marlene Ferreira från Portugal betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
02-08-2023
Produkt:
Universell rund munstycke med strån (32mm)
Allmänt:
Estou satisfeita com o serviço e toda a informação durante o processo.
Om produkten:
Comprei sacos para o aspirador Kirby e estou satisfeita com o produto,
Marlene Ferreira från Portugal betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
02-08-2023
Produkt:
Universell rund munstycke med strån (32mm)
Allmänt:
Estou satisfeita com o serviço e toda a informação durante o processo.
Om produkten:
Comprei sacos para o aspirador Kirby e estou satisfeita com o produto,
Jose Araujo från Portugal betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
27-07-2023
Produkt:
Dammsugarpåsar Mikrofiber (10 påsar, 1 filter)
Allmänt:
Rápidos, corretos e eficientes.
Om produkten:
Exatamente o que pretendia e a bom preço.
Rune Lund från Sverige betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
03-08-2023
Produkt:
Dammsugarpåsar Mikrofiber (10 påsar, 1 filter)
Allmänt:
Bara så bra.
Om produkten:
Fungerar bra
Panait Marius från Rumänien betygsatte oss:
(4/5)
Recensions datum
22-07-2023
Produkt:
Dammsugarpåsar Mikrofiber (9 påsar)
Allmänt:
A durat puțin mai mult până la primire comandă
Om produkten:
Exact că cele prezentate pe site
Catherine Pynn från Förenade kungariket betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
28-07-2023
Produkt:
Philips Dammsugarpåsar Mikrofiber (4 påsar)
Allmänt:
Delivery very was a while but everything arrived ok
Om produkten:
Works as well xoected
Åsa Hermansson från Sverige betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
20-07-2023
Produkt:
Universell dammsugarslang för 32 mm rör
Allmänt:
En av väldigt få företag som sålde den sortens dammsugarrör som jag ville ha!
Om produkten:
Perfekt!
Gerard Leneghan från Irland betygsatte oss:
(4/5)
Recensions datum
26-07-2023
Produkt:
Universell dammsugarslang för 35 mm rör
Allmänt:
Overall easy to navigate website with large range of products.
Om produkten:
Correct part and not over priced.
Peter Dietz från Tyskland betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
24-07-2023
Produkt:
Dammsugarpåsar Mikrofiber (5 påsar)
Allmänt:
Schnelle Lieferung und guter Preis
Om produkten:
Gute Qualität
Pierre BERNADAC från Frankrike betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
22-07-2023
Produkt:
Dammsugarpåsar Mikrofiber (5 påsar)
Allmänt:
Aucun problème avec cette commande. Livraison dans les délais. Expérience à renouveler en cas de besoin. Nous recommandons !
Om produkten:
Pas encore utilisés.
Yrjo Lindroth från Finland betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
21-07-2023
Produkt:
Filter
Allmänt:
Palvelu toimi hyvin.
Om produkten:
Kyllä imuri nyt toimii hyvin ja on tehokas.
Vincenzo Alfano från Belgien betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
20-07-2023
Produkt:
Dammsugarpåsar (10 påsar)
Allmänt:
Livraison rapide.
Om produkten:
Je suis content d'avoir pu retrouver un produit qui daté depuis plusieurs années.
Susan Griffin från Frankrike betygsatte oss:
(5/5)
Recensions datum
20-07-2023
Produkt:
Dammsugarpåsar (10 påsar)
Allmänt:
Efficient sevice
Om produkten:
Good quality product

Hittar du inte vad du letar efter? Prova sökfunktionen

Fördelarna med DustDeal.se

  • Högkvalitativa produkter
  • Säkert, snabbt, enkelt
  • Lägsta priser
  • 30-Dagars pengarna tillbaka garanti
  • Säkert, snabbt, enkelt
  • 30-Dagars pengarna tillbaka garanti
  • Produkter för mer än 35.000 olika enheter!

Frågor? Vänligen kontakta oss!

Vi använder oss av cookies för att kunna anpassa vårt innehåll och våra erbjudanden till dig och för att kunna tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår besöksstatistik. Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra samarbetspartner för sociala medier, annonsering och analysering, som kan kombinera dessa uppgifter med annan information som du har tillhandahållit dem eller som de har samlat in från din användning av deras tjänster. Du godkänner våra cookies om du fortsätter att använda vår webbplats. Läs mer.