Allt till din dammsugare, köksfläktor och luftbehandlingsenheter!
  • Säkert, snabbt, enkelt
  • 30-Dagars pengarna tillbaka garanti
  • Produkter för mer än 35.000 olika enheter!

Frågor? Mejla oss: info@DustDeal.se

Leverans

Sedan DustDeal.se startade 2013, kan du på vår webbplats hitta dammsugarpåsar, filter och tillbehör till över 25 000 olika sorters dammsugare, kylskåp och utsugningsfläktar. Vi arbetar enligt 4 grundläggande principer:

  1. Låga priser
  2. Högkvalitativa produkter
  3. Säkert, snabbt, enkelt
  4. 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti

Leverans
När så är möjligt, skickas beställningar i vadderade kuvert som kan stoppas i brevlådan. Du behöver inte vara hemma för att ta emot paketet. Produkterna skickas från våra lokaler i Nederländerna eller i Guernsey. Vår genomsnittliga leveranstid är 4-10 dagar. Förutom kvalitetsprodukter till låga priser får du alltså ypperlig service! I en del fall tillkommer tullavgifter. DustDeal.se är inte ansvarig för eventuella extra kostnader som kan tillkomma. DustDeal.se kan alltid ge dig råd om hur dessa ska ombesörjas om du kontaktar vår kundtjänst.

Har du några frågor om leveranser? Så är du välkommen att kontakta oss.

Välj lätt produkt eller kategori

Recensioner

Sven Gullman betygsatte oss:
(5/5)
Produkt:
Kärcher 2501 dammsugarpåsar (5 påsar)
Läs recensioner från andra kunder
  • Säkert, snabbt, enkelt
  • 30-Dagars pengarna tillbaka garanti
  • Produkter för mer än 35.000 olika enheter!

Frågor? Mejla oss: info@DustDeal.se

Vi använder oss av cookies för att kunna anpassa vårt innehåll och våra erbjudanden till dig och för att kunna tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår besöksstatistik. Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra samarbetspartner för sociala medier, annonsering och analysering, som kan kombinera dessa uppgifter med annan information som du har tillhandahållit dem eller som de har samlat in från din användning av deras tjänster. Du godkänner våra cookies om du fortsätter att använda vår webbplats. Läs mer.