• Säkert, snabbt, enkelt
  • 30-Dagars pengarna tillbaka garanti
  • Produkter för mer än 35.000 olika enheter!

Frågor? Vänligen kontakta oss!

Filter

Söker du efter ett nytt filter till din hushållsapparat? Vi erbjuder filter till olika apparater, som t.ex. dammsugare, kylskåp, köksfläktar och diskmaskiner. Apparaternas filter måste regelbundet rengöras, och även bytas ut, för att de ska uppnå optimal effekt och prestanda. Därför bör du beställa ett nytt filter till din apparat när det är dags att ersätta det. Rätt underhåll av din apparat ger inte bara bättre resultat utan är även viktigt av säkerhets- och hygienmässiga skäl.

dammsugare, kylskåp, köksfläktar och diskmaskiner. Apparaternas filter måste regelbundet rengöras, och även bytas ut, för att de ska uppnå optimal effekt och prestanda. Därför bör du beställa ett nytt filter till din apparat när det är dags att ersätta det. Rätt underhåll av din apparat ger inte bara bättre resultat utan är även viktigt av säkerhets- och hygienmässiga skäl.

Bläddra bland alla märken nedan

Hittar du inte vad du letar efter? Prova sökfunktionen

Recensioner

Eva Ryhle betygsatte oss:
(5/5)
Produkt:
SG-SZM-1000562 filter
Allmänt:
Snabb leverans, bra pris. Jag fick ett nytt filter gratis istället för ett som inte passade. mycket bra service !!
Om Produkterna:
Ett väldigt bra HEPA_filter.
Läs recensioner från andra kunder
  • Säkert, snabbt, enkelt
  • 30-Dagars pengarna tillbaka garanti
  • Produkter för mer än 35.000 olika enheter!

Frågor? Vänligen kontakta oss!

Vi använder oss av cookies för att kunna anpassa vårt innehåll och våra erbjudanden till dig och för att kunna tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår besöksstatistik. Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra samarbetspartner för sociala medier, annonsering och analysering, som kan kombinera dessa uppgifter med annan information som du har tillhandahållit dem eller som de har samlat in från din användning av deras tjänster. Du godkänner våra cookies om du fortsätter att använda vår webbplats. Läs mer.