• Säkert, snabbt, enkelt
  • 30-Dagars pengarna tillbaka garanti
  • Produkter för mer än 35.000 olika enheter!

Frågor? Mejla oss: info@DustDeal.se

Välj lätt produkt eller kategori

Recensioner

Stefan axelsson betygsatte oss:
(5/5)
Produkt:
Festool CTL Midi dammsugarpåsar Mikrofiber (5 påsar)
Läs recensioner från andra kunder

Garanti

30-dagars pengarna tillbaka garanti!

Vårat mål för varje order: en tillfredställd kund. Så därför förutom garanti och RMA, Ger vi också en 30-dagars pengarna tillbaka garanti! Om varan inte är upp till dina förväntningar eller om du har ångrat dig, så får du pengarna tillbaka. Vi kräver dock att produkten skickas tillbaka i oöppnad originalförpackning inom 30 dagar efter att varan var levererad.

Var god och notera: för att berättigas till att kunna få tillbaka dina pengar, måste du först kontakta kontakta supporten och invänta instruktioner innan du skickar tillbaka produkten.

Garanti

Alla våra produkter har 12 månaders garanti. Garantin gäller ifall kunden har installerat och brukt produkten ordentligt.

Var vänlig och notera att dammsugarpåsar är konsumerbara. Läs instruktionerna noga innan ni använder er av produkten!

RMA

Om du har problem med en produkt du har köpt ifrån oss, var vänlig kontakta us först. Vi kommer att bearbeta din förfrågan och försöka att finna en lösning för ditt problem. Om problemen inte kan bli lösta på grund av våran hjälp-personal så kommer vi att generera ett RMA nummer (Return Material Authorization) till dig. Vi returnerar din produkt i ett förpackad brev. Vänligen säkra att RMA nummeret är synligt på utsidan av brevet och är skrivet på ett papper i brevet. Med hjälp av ditt RMA nummer kan vi identifiera produkten när den anländer till oss. Ifall det visar sig att produkten som kommit tillbaka inte fungerar så kommer en ny produkt fraktas utan extra kostnad.
Vänligen notera. Vi kan inte bearbeta returnerade varor ifall du inte har fått ett RMA nummer.

  • Säkert, snabbt, enkelt
  • 30-Dagars pengarna tillbaka garanti
  • Produkter för mer än 35.000 olika enheter!

Frågor? Mejla oss: info@DustDeal.se

Vi använder oss av cookies för att kunna anpassa vårt innehåll och våra erbjudanden till dig och för att kunna tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår besöksstatistik. Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra samarbetspartner för sociala medier, annonsering och analysering, som kan kombinera dessa uppgifter med annan information som du har tillhandahållit dem eller som de har samlat in från din användning av deras tjänster. Du godkänner våra cookies om du fortsätter att använda vår webbplats. Läs mer.