• Säkert, snabbt, enkelt
  • 30-Dagars pengarna tillbaka garanti
  • Produkter för mer än 35.000 olika enheter!

Frågor? Mejla oss: info@DustDeal.se

Borstar

Vi erbjuder alla typer av munstycken till dammsugare. Det är viktigt att du regelbundet undersöker munstycket på din dammsugare, eftersom borsthåren kan bli utslitna och göra att damm och hår ansamlas. Du uppnår bäst resultat när munstycket fungerar som det ska. Munstycket måste alltid fästas till röret på rätt sätt. Vanligen kan man växla mellan olika sorters munstycken. Välj det munstycke som passar bäst till den typ av golv du har i ditt hem eller på ditt kontor. I vårt produktutbud ingår även munstycken som är särskilt avsedda för djurhår och för svåråtkomliga ställen.

Det är viktigt att du regelbundet undersöker munstycket på din dammsugare, eftersom borsthåren kan bli utslitna och göra att damm och hår ansamlas. Du uppnår bäst resultat när munstycket fungerar som det ska. Munstycket måste alltid fästas till röret på rätt sätt. Vanligen kan man växla mellan olika sorters munstycken. Välj det munstycke som passar bäst till den typ av golv du har i ditt hem eller på ditt kontor. I vårt produktutbud ingår även munstycken som är särskilt avsedda för djurhår och för svåråtkomliga ställen.

Bläddra bland alla märken nedan

Hittar du inte vad du letar efter? Prova sökfunktionen

Välj lätt produkt eller kategori

Recensioner

Marielouise Stenqvist betygsatte oss:
(5/5)
Produkt:
Miele S5000 S5780 Universell T-formadfloor brush (30 > 37mm)
Allmänt:
Passade min gamla dammsugare.
Om Produkterna:
Lätt att montera på min gamla dammsugare
Läs recensioner från andra kunder
  • Säkert, snabbt, enkelt
  • 30-Dagars pengarna tillbaka garanti
  • Produkter för mer än 35.000 olika enheter!

Frågor? Mejla oss: info@DustDeal.se

Vi använder oss av cookies för att kunna anpassa vårt innehåll och våra erbjudanden till dig och för att kunna tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår besöksstatistik. Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra samarbetspartner för sociala medier, annonsering och analysering, som kan kombinera dessa uppgifter med annan information som du har tillhandahållit dem eller som de har samlat in från din användning av deras tjänster. Du godkänner våra cookies om du fortsätter att använda vår webbplats. Läs mer.